Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Българи от двете страни на Осогово почетоха подвига на илинденци

smilГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Българският културен клуб - Скопие /БККС/ проведе събор край историческото село Смилево по повод 114-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание. „За девета поредна година сме се събрали на това място, за да отдадем почитта си към хилядите жертви

Прочети още...

Министерството на културата ще прави там Музей на подводната археология

sozГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Министърът на културата Боил Банов коментира публично идеите на кмета на Созопол по отношение на управлението на остров „Св. св. Кирик и Юлита” край града. Повод за коментара бе оповестеното намерение на Община Созопол да строи паркинги и хотели там.

Прочети още...

Местен гаулайтер от ГЕРБ дерибействал в Добрич, изпросил 4 тона суджук „за Бойко“

suГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Бай Ганьо е жив. Нещо повече – той очевидно е безсмъртен! И вижте какви ги върши с днешна дата – става дума за депутата от ГЕРБ Ж. Мартинов, който рекетирал бизнесмен от Добрич, като използвал името на премиера Бойко Борисов.

Прочети още...

Газови фирми от България, Гърция, Румъния и Унгария подписаха меморандума

gazopГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Меморандум за разбирателство относно реализацията на Вертикалния газов коридор бе подписан от представители на газовите компании - "Булгартрансгаз"  ЕАД (България), ICGB AD (България), DESFA S.A. (Гърция), FGSZ LTD (Унгария) и SNTGN TRANSGAZ S.A. (Румъния).

Прочети още...

Филмът „Посоки“ на Командарев е селекциониран за конкурсната програма

komГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Два наши филма са селектирани в конкурса на Международния филмов фестивал в Сараево. Това е лентата “Посоки” на Стефан Командарев и гръцко-българската копродукция “Синът на София”.

Прочети още...

 

   Fluida

kultura - Copy1pravoslavie - Copy1

12659614 1036633103064017 1199327596 n

abbort