Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Православните пророчества за Последните времена

explosionГБ

/продължение/

И ЕВРОПА ЩЕ СЕ НАМЕСИ ВЪВ ВОЙНАТА

Руснаците няма да изтеглят войските си от завзетите територии на Турция. Тогава и други европейски държави като Англия, Франция, Италия и още 6-7 страни от ЕС ще видят, че Русия е завзела част от турската територия и ще си кажат:

„Дали и ние да не завземем по парче земя?!” Всеки ще иска да вземе лъвския пай. И така ще влязат европейците във Войната.

„Всеки, който влезе в тази война, ще загине... – разказвал пред дошлите на Атон поклонници старецът. - Турция ще получи удар от север, това ще бъде велика катастрофа. Що се касае до Константинопол, него ще го управляват руснаци, гърци и европейци. Тази буря ще стигне чак до Израел и тогава евреите ще осъзнаят своите грешки. А Турция като държава ще изчезне от картата: една трета от населението и ще бъде избито, другата част ще станат християни, а третата част ще отидат към Месопотамия /кюрдите/...”

Когато чуете, че турците са построили язовир в горното течение на Ефрат и използват водите за напояване, тогава знайте, че сме навлезли в приготовленията за тази велика война. Средният Изток ще стане арена на войни, в които ще вземат участие руснаците. Ще се пролее много кръв и даже китайците ще преминат река Ефрат с 200-милионна армия и ще дойдат до Иерусалим... След гибелта на Турция, руснаците ще продължат войната и ще стигнат плътно до Персийския залив; накрая ще спрат войските си пред Иерусалим.

СЪБАРЯНЕТО НА ДЖАМИЯТА НА ОМАР

Характерен белег, че се приближават тези събития, ще стане събарянето на джамията на Омар. Тъй като това означава, че се започва възстановяването на Соломоновия храм, който се е намирал на това място. Тогава западните страни ще започнат да настояват руснаците да изведат войските си от Израел в течение на 6 месеца. Въпреки това, Русия няма да изтегли войските си. И западните държави ще започнат да събират сили, за да нападнат руснаците. Ще започне световната война, която ще доведе до загуби на руснаците. /Според руски старци - 4,5 милиона руски солдати ще бъдат избити заради това, че сквернословят, псуват./ Тогава ще наблюдаваме кланета. Градовете ще бъдат изпепелени.

„Ти като инженер ще участваш във възстановяването на Константинопол”, така казал старецът Паисий на един студент от град Ксанти, „тъй като Градът ще бъде застрояван наново. А в храма „Св. София” отново ще бъдат отслужвани Божествени литургии.”

Но тази ужасна война, за която говорят пророците, ще стане причина за обединяването на човечеството. Хората ще разберат, че е невъзможно да живеят така по-нататък, иначе всичко живо ще загине...  Тогава ще изберат световно правителство; Иерусалим трябва да стане столица на света. А това ще бъде преддверието на възцаряването на антихриста.

ОБЕДИНЕНОТО СЛАВЯНСКО ЦАРСТВО

Друг руски духоносен старец, който живял през първата половина на ХХ век – преподобният Лаврентий Черниговски – имал откровения, че Русия заедно с всички славянски народи и земи ще състави могъщо царство. Ще го ръководи православен цар, Божий помазаник. Господ ще помилва тези земи затова, че в тях е имало страшно и ужасно предантихристово време. И по това време е просияло велико множество от мъченици и изповедници на вярата, започвайки от най-висшия духовен и граждански чин – митрополита и царя, свещеника и монаха, и завършвайки с мирския човек, младенеца и дори кърмачето. Русия ще бъде най-мощното царство на света по антихристово време; от руския православен цар ще се страхува дори самият антихрист. В това царство ще процъфтят Православната вяра и предишното ликуване. Докато всички други страни ще бъдат под властта на антихриста и ще изпитат всички ужаси и мъки, описани в Свещеното Писание.

Според стареца Паисий, светът винаги се е управлявал от Словото Божие, него не го управляват нито американците, нито европейците. Бог им разрешава това, за да накажат самите себе си. Ще се случат събития, които ще разтърсят народите. Това още няма да е Второто пришествие, но ще има Божествена намеса. Хората ще се обърнат към Вярата, ще молят да им разказват за Христа...

   

   Lema BG

lloonnm

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n