Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Шанхайска туристическа агенция вкарва Града на розите в своите дестинации

sevtГБ

Шанхайската международна туристическа агенция проявява изключителен интерес към Казанлък като атрактивна дестинация в маршрутите на китайските туристи в България.

Това стана ясно преди малко по време на срещата на казанлъшкия кмет Галина Стоянова с Денис Гуан, главен инспектор маркетинг и международен туризъм в Шанхайската агенция. Г-н Гуан бе придружен от Джонсън Джи, представител на Българо-китайската търговско-промишлена камара (БКТПК) в Шанхай, и Димитър Иванов, координатор и представител на БКТПК и на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за Китай.

Още тази година ще дойдат първите организирани групи китайски туристи, стана ясно по време на срещата. От Шанхайската международна туристическа агенция се ангажираха да презентират Казанлък както в медиите, така и по всички възможни рекламни канали, така че българският Град на розите и на тракийската култура да достигне като атрактивна туристическа дестинация до минимум 20 милиона души. Това съобщиха за „Гласът на България” от общинския пресцентър.

china

   

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n