Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Днес полицията в Скопие арестува 15 участници в погрома над Парламента

gruГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Най-малко 15 души бяха арестувани днес в столицата на Македония по обвинения за участие в „Кървавия четвъртък“. Да припомним, че на 27. април тази година, след като авторитарният режим на Никола Груевски започна да губи почва под краката си,

местните псевдо-вемереовци и техните ударни шайки щурмуваха Парламента и пребиха стотина от хората на Зоран Заев, включително и него самия. По-късно излязоха наяве документи, уличаващи като „мозъци“ на тази партизанска акция сръбските тайни служби, които са действали чрез посолството на Сърбия в Скопие.  

И така, когато дойде време да се плаща сметката, днес Никола Груевски писна като ощипана мома от едно време /когато момите бяха по-свенливи/. След тазсутрешните арести, г-н Груевич веднага свика пресконференция, за да заяви пред медиите, че „безусловно трябва да бъдат прекратени всички процеси на политическо преследване и на малтретиране от страна на правителството“. „Македония е поробена страна“, оплака се Николчо, който цели 10 години преследваше всяка публична изява на македонските граждани с българско самосъзнание. 

ng

 

 

kultura - Copy1pravoslavie - Copy1

12659614 1036633103064017 1199327596 n

abbort