Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

В България все още всеки има законовото право да убие детето си когато поиска

babyГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Аржентинските сенатори гласуваха днес против легализирането на абортите, след като законопроектът беше одобрен от долната камара на Парламента през юни. Според разпространената информация, 38 сенатори

са гласували против легализирането на убиването на зародиша през първите 14 седмици от бременността, 31 са били „За“, докато двама са се въздържали. Гласуването беше приветствано с фойерверки и викове на радост сред активистите срещу абортите, събрани извън Конгреса.

Какво е положението у нас? В началото на 1956-а година бива приет новият Наказателен кодекс на Народна република България. Той премахва съществувалата забрана за извършване на аборти. Колкото и парадоксално да звучи, това става в резултат на "мероприятията на Партията и правителството за поощряване на майчинството и за защита на детството". По този начин, чрез аборти по желание досега са убити около 7 000 000 неродени български деца!

Каквито и евфемизми да използваме, както и да го усукваме, истината е, че абортът е най-обикновено убийство. Узаконено при това.

Последиците от това най-масово кръвопролитие в историята на България са очевидни – демографската катастрофа заплашва да изличи българския народ от лицето на Земята.

И още една подробност. За тази кървава вакханалия сме виновни всички. Абсолютно всички! Защото когато абортите са узаконени, отговорността за убийството на тези деца пада върху цялото общество. Върху президента, върху депутата Х., върху съседката, върху теб и мен... Но аз не искам да бъда убиец. А ти?

 

 

   Fluida

   Lema BG


 

kultura - Copy1pravoslavie - Copy1

12659614 1036633103064017 1199327596 n

webstarmax