Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Джамбазки: Не може банда комсомолци и стари доносници да се изказват по македонския въпрос

koГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

В ефира на телевизия „България он ер“ българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки настоя, че не е призовавал към разстрел на бесепари.

Престрелката между лидера на БСП Корнелия Нинова и Джамбазки стигна и до Брюксел. След като заместник-председателят на ВМРО заяви в свое интервю по адрес на БСП, че „те са отговорни, че има македонска нация. Всичките до един са за разстрел“, Нинова поиска европарламентът да се разграничи от Джамбазки. Тя изпрати писмо до председателя му Антонио Таяни и поиска да се вземат мерки срещу българския евродепутат.

Ангел Джамбазки пък отговори на това в студиото на „България сутрин“. Според него, след като БСП се смята за приемник на БКП, а комунистическата партия участва в създаването на Македония, то ръководството на БСП дължи единствено извинения на българското общество по темата. Нинова като председател на БСП дължи извинение. БСП никога не се извини за националното предателство, което извърши. Воеводата беше категоричен, че не е призовавал за разстрел на някого от сегашното ръководство на левицата, а думите му се отнасят за ръководителите на БКП, които са извършили националното предателство.

Няма как да си замълча, когато банда комсомолци, стари доносници, номенклатурчици и хора, които са били години наред в апарата на БКП, те да ми говорят за Македония. Те трябва само да мълчат и да се извиняват. Те трябва да се срамуват, категоричен е Ангел Джамбазки.

Много е смешно грешният да те учи на морал. Тези хора са виновни – гузен негонен бяга. Те са гузни, затова бягат от дебат. БКП взривиха и църквата „Св. Неделя“ – това е най-големият атентат в Европа преди атентатите след 11 септември. Най-големият атентат, с най-много жертви.

Евродепутатът смята също, че причината за активността на БСП по темата „Македония“ се крие в опита им да отклонят вниманието си от себе си и скандала около задържането на заместник-председателя на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който беше и изключен от групата на социалистите в града, след като беше задържан заедно с Митьо Очите в Турция.

Заев е типичен български политик. В момента той е притиснат от антибългарски и просръбски настроени хора в Македония. Между другото те са и в България. Вижте само кои са против договора за добросъседство – разни стари доносници, провалени в политиката, четири-пет копейки, които се продават да жълти копейки.

Не може да си българин и да не искаш да няма граница между Охрид и Черно море. Не може. Трябва да си национален предател. Такива бяха БКП, категоричен е Джамбазки.

 

 

   Fluida

kultura - Copy1pravoslavie - Copy1

12659614 1036633103064017 1199327596 n