Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Двете жертви на щури родители ще мерят сили на местни избори в Перу

hitГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Хитлер Алба Санчез се опълчва срещу Ленин Владимир Родригез Валверде! Двамата мераклии за власт трябва да се изправят един срещу друг на предстоящите кметски избори за ръководител на малката община

Юнгар в Перу. Първият кандидат води своята кампания под мотото „Добрият Хитлер“ и се оправдава публично, че баща му го е кръстил така, без да има представа кой е бил Адолф Хитлер в световната история. Но това наивно обяснение не минава за чиста монета пред неговия опонент Ленин, който с подобаващо коварство е подал жалба срещу противника си в Избирателната комисия за служебната му елиминация. Изборите са насрочени за 7. октомври.

По подобие на българските ромски гета, в Латинска Америка не е толкова странно да се срещнат хора с имената на кино-герои, религиозни водачи или известни политици като Сталин, Рузвелт и Мао. Президентът на Еквадор е един от тях и се казва Ленин Морено. Да припомним, че най-известният световен терорист Илич Рамирес Чакала също е кръщелник на един от най-популярните „пролетарски“ водачи, на чиято съвест лежат милиони затрити човешки души.

 

 

   Fluida

kultura - Copy1pravoslavie - Copy1

12659614 1036633103064017 1199327596 n