Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Дали и НСО е замесена в компроматната война срещу Борисов?

ksusИлиян ВАСИЛЕВ

Снимките от лично пространство като спалнята са укоримо деяние. Дори Борисов има право на лично пространство. Това е работа на хора с манталитет на ченгета. Независимо от това, какво се вижда там. Интригите и битките под килима тепърва ще навлизат в пехливанската кална, мазна, без правила част. Има много версии. 1. Бивши от НСО подсказват на Борисов, че този номер с паралелното НСО към МВР няма да

мине. Знаят много и могат много. И без НСО знаем, че авгиевите обори на Борисов са пълни с компромати. Той живее живот в компромат, още от години, защото всеки ден върши грехове. Никакъв проблем не е да му се извадят и снимки с жени, с политици, със задкулисие. Не е мой и ваш проблем, че си отглеждат НСО от години. Който НСО го пази, от НСО умира. /в преносен смисъл/

2. Този ход е измислен от самия Борисов на принципа на "онзи" остров в Гърция, който беше уж купил. Цялата работа си я разви той самия и я пусна на принципа на пожарникарската техника да овладяваш огън с огън. В случай сам пускаш компромат, за да овладееш криза и овладееш иницитивата. 

3. Негови текущи опоненти, основно олигарси, които само му подсказват, че имат много компромати срещу него и ще ги вадят един по един до изборите. Факт е, че Борисов и ГЕРБ вече са разклатени. И неслучайно излиза в деня, в който Цветанов прекрати членството си в ГЕРБ, което е сигурен признак, че прави партия. Тя няма откъде другаде да набере членове освен от симпатизанти на ГЕРБ. Това разклащане идва точно в нужния момент.

4. Групата на Пеевски и Гешев, които след всеки скандал около Борисов усилват позициите си. Забелязвате, че Пеевски потъна. Дори пуснаха слух, че не е добре, за да изчезне от вниманието и да остане в засада, като истински паяк. В тази посока свидетелстват и реакциите на прокуратурата, особено рефрена за дестабилизацията и преврат на държавата.

Да не говорим за притчата на Борисов за Радев с дрона, който го следял. Тя е израз на крайно отчаяние… Вижте как реагира със снимка на "колектива" на ГЕРБ зад него, за да покаже че не е сам. И клетата Караянчева. Да ви внушават увереност и доверие?! Трудно - паника и страх. Севда не е направила доброто продължение.

Както казах, няма да издържи на тази нон стоп преса, въпрос е на малко време да хвърли кърпата.

Нарочно сниманите пачки с номерата на банкнотите от 500 евро, могат да създадат трус, ако се докаже пътя им до шкафчето. По-малко значение има къде са печатани, от това през коя банка са минали и кой ги е теглил.

На практика той няма на кого да разчита, няма и съюзници. Пеевски го цака всяка минута, като прави зулуми като наливането на 200 милиона в ПИБ, за които обаче отговорността се носи от Борисов, изобщо почти 90 процента от нещата, които му се случиха на нашия премиер, са иницитиви на Пеевски, от които той консумира негативите.

Патриотите също не му вярват. Скара се и с Каракачанов и със Симеонов. Ако забелязвате, те индиректно показват, че ще има предсрочни избори, защото вкарват спешно в парламента законодателство, с което се готвят за избори.

ДПС му гледа сеира.

В новите снимки важни са пачките с по 50 000 хиляди евро и пистолетът. Едно време възрожденците са давали клетви с кама и пистолет, че са готови да умрат за свободата и независимостта на своя народ. Днес, новите символи са пистолет и пачки, с които се заклеват да печелят за себе си. Майната му на народа и общата работа.

Еволюция?!

 

----------------------------------------------

Бел. ред. Предишната публикация на този коментар е във ФБ профила на автора

 

 

   Fluida

kultura - Copy1pravoslavie - Copy1

12659614 1036633103064017 1199327596 n