Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Не може начело на държавата да стои прокремълски провокатор, който разделя нацията с хибридните си изяви

ooiiuuyytГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Атлантическият съвет в България колективно е подкрепил петицията, настояваща за импийчмънт на президента Радев. Мотивацията е, че той застрашава евроатлантическата ориентация на България със своите хибридни акции. Любопитен момент е, че като атлантик е записан и скулпторът Велислав Минеков, който е част от Отровното трио – основен инициатор, двигател и снабдител на протестите с яйца, домати

и тоалетна хартия.

„ТОЙ призовава народа към метеж. Призовава за външна политика, отдалечаваща България от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес. Не може на върха на държавата да има прокремълски провокатор, който вместо да обединява, да разделя нацията с хибридните си изяви. Не може той да е главнокомандващ на въоръжените сили. Това е въпрос на национална сигурност.“ Това се казва в петицията, под която са се подписали над 6000 души.

Освен това, в сайта peticiq.com набира подкрепа и Сигнал до Прокуратурата на Република България срещу лицата: Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Велислав Минеков, Васил Божков, Румен Радев, Мая Манолова, Христо Иванов, Костадин Костадинов по няколко текста от Наказателния кодекс за престъпления против републиката.

 

   

kultura - Copy1pravoslavie - Copy1

12659614 1036633103064017 1199327596 n