Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

В Израел се е родило червеното теле - знак, че може да бъде възстановен Соломоновият храм

xsazГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Да, маите здраво се изложиха с техния календар. Но въпреки това, край на света ще има. Или по-точно – предстои кардинална трансформация на сегашното мироздание. Няколко са времевите жалони, по които можем да се ориентираме колко още време остава до финалните надписи на сегашното лудешко шоу. Част от тези жалонни събития откриваме в Свещеното писание, други – в Свещеното предание.

Армагедон е едно от тях. Другото е пришествието на антихриста. Междувременно, какво ще се случи с България и българите и наистина ли трябва да сме готови за нова сръбско-българска война?

Успокойте топката и да започнем отначало…

Известно е, че ортодоксалните евреи продължават да очакват идването на Месия. С тази цел през 1987 година е създаден Институтът на Храма. Тази специфична институция е 3 в 1: музей, изследователски институт и образователен център в Стария град на Иерусалим. Работата на Института е посветена на изследванията на двата разрушени древни израилтянски храма – Соломоновия и Втория храм, построен от персийския цар Кир. Важно направление в неговата дейност е подготовката за построяването на Третия храм. Според еврейското пророчество, той ще бъде възстановен на Храмовия хълм, наричан още Мория, когато еврейските изгнаници се върнат в Израел. С неговото въздигане ще започне нова месианска ера…

Но как ще стане това, без да пламне нова, унищожителна война между Израел и мюсюлманския свят? Защото Третият храм трябва да бъде изграден на мястото на една от най-големите ислямски светини – джамията Ал-Акса. И по-точно - на мястото на Купола на скалата, чието златно кубе се е превърнало в запазена туристическа марка на Иерусалим. Но идеолозите на Храмовия институт обясняват, че е възможно и вълкът да се засити, и агнето да остане цяло. Третият храм можело да се изгради така, че да включи в своя комплекс Купола на скалата, а новият храм щял да бъде място за молитва на вярващите от трите монотеистични религии: юдаизъм, християнство и ислям. Всъщност, тази идея се вписва изцяло в концепцията на Ню Ейдж. Тази е крайната цел и на икуменизма като архиерес, която се опитва да примири не само различните деноминации в християнския свят, но и всички световни религии. Създаването на тази нова унитарна световна религия се случва под умелото ръководство на окултните центрове, които задават посоките за развитие на съвременния свят. А в неин триумф ще се превърне посрещането на израилския Месия в Третия храм!

/следва/

 

   

   Lema BG

lloonnm

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n