Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Има ли проституция в България? Официално – не; иначе – процъфтява

niwГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Има ли проституция в България? Официално – не; иначе – процъфтява. Не се заблуждавайте от това, че жриците на свободната любов изчезнаха от магистралите. Причината е в коронавирусната пандемия. За да се предпазят от заразата, проститутките вече приемат клиенти само по домовете си, след задължително изкъпване. От новия тренд в бранша са се възползвали и двама кърджалийци. Районна прокуратура

– Кърджали привлече като обвиняеми А.А. и С.С. за това, че в Кърджали, в периода от юни 2020 г. до февруари 2021 г., са свождали към съвкупление жени с користна цел – престъпление по чл. 155 ал. 5 вр. ал. 3 вр. ал. 1 вр. чл. 26 от Наказателния кодекс. По делото е установено, че обвиняемият А.А. бил собственик на къща за гости в Кърджали, а С.С. работел на рецепцията. В хотела отсядали само жени, които предлагали сексуални услуги срещу заплащане. По досъдебното производство е установено, че С.С. посрещал клиентите и ги насочвал към стаите, където се намирали жените. Обвиняемият А.А. пък уреждал клиенти, които да ползват услугите им. По делото се извършват процесуално-следствени действия.

Районна прокуратура – Кърджали е внесла искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двамата обвиняеми, като съдът им е определил „домашен арест“.

 

   

   

 

 

 

sa

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n