Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Обръщение към персонала на Вазовските машиностроителни заводи, както и към всички жители на Карловска община и Пловдивска област

gtrfГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Велизар Шаламанов е известен български политик и държавник. За предстоящите Парламентарни избори 2021 той пое отговорността и риска да води две листи на „Демократична България“ - в област Пловдив (където е родният му град Карлово и Пловдив, където е отраснал) и в Монтана. Специалистът признава, че харесва много работата си в Института за информационни и комуникационни технологии

на БАН и в Организацията за комуникации и информация на НАТО, но е наясно, че България може много повече и всички имаме дълг към това у нас да има свобода, законност и модернизация.

В своите цели и намерения В. Шаламанов получи и подкрепата на Националния комитет за възраждане на отбранителната промишленост на България с председател Здравко Зафиров.

Велизар Шаламанов обяви своите управленски приоритети:

- цифровизация и кибер-устойчивост за електронно управление и модерна индустрия и селско стопанство;

- научни изследвания и иновации за технологичен преход;

- превъоръжаване на Армията - не само за да е силен гарант за сигурността ни и достойна част от НАТО и Европейската отбрана, но и като двигател за изследвания, нови технологии, отбранителна индустрия и цялостен технологичен преход в страната.

“Вярвам, че чистата околна среда, грижата за хората и развитието на човешкия капитал ще направят България най-доброто място за отглеждане на нашите деца и внуци, спокойно място за нашите достойни старини.

Обръщам се към всички вас за подкрепа, заедно да обновим България, нашето Отечество!“ Това заявява в предизборно обръщение кандидатът на „Демократична България“ за народен представител.

 

А ето и пълният текст на декларацията за подкрепа:                   

 

До служителите и работниците на

„ВМЗ“ ЕАД, гр.  Сопот

 

   Уважаеми дами и господа,

Националният комитет за възраждане на отбранителната промишленост на България се обръща към вас, с предложение да подкрепите кандидатурата на г-н ВЕЛИЗАР ШАЛАМАНОВ, водач на листата на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ, в област Пловдив. Това наше решение е на базата на пълното доверие, което имаме към професионализма и опита на г-н Шаламанов, доказал се в реалното и ефективно изпълнение на програми за модернизиране и развитие на въоръжените ни сили в системата на НАТО и ЕС.

 

                                      Председател Национален комитет

                                                Здравко Зафиров

 

                                   Секретар Национален комитет

                                                Йордан Маринов

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

   

   

 

 

 

sa

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n