Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Шутове заменят бодигарда, който смени Царя

bksГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Да харесваш шутовете е разбираемо и близко до ума. Все пак, те ти оправят вкиснатото от битовизмите настроение, заедно с гроздовата и салатката. Макар и с цената на доста вулгарни смешки и халтурки... Но да избереш клоуни да те управляват – това е трудно за разбиране и граничи с инфантилизъм. Някой беше подсказал на телевизионните халтураджии да си мълчат. И те мълчаха загадъчно, докато бюлетините на

по-незрелите и по-отчаяните избиратели не ги направиха втора политическа сила.

И вече нямаше как да продължат да мълчат. Интелектуалният титан Тошко Йорданов отвори уста в ефира на БНТ, за да каже с кого няма да се коалират: „Ние коалиция с ГЕРБ, БСП, ДПС и ако влязат на шкембе войвода хората, с тях няма да правим“. Други бисери от същия автор: „Ние на ГЕРБ ще им таковаме таковата“.

Един съвет - ако искате да правите политика, излезте от досегашната си роля на клоуни, поостарели момчета. И се дръжте възпитано с останалите играчи – най-малкото защото ще ви се наложи да правите коалиции. Как ще направите правителство с Тиквун, Командоршата, Рязания, Кривоноско, Ококорка или Шкембеланчо /ако ги наричате публично така/? Да си правиш шеги с физическите качества на хората е невъзпитано и инфантилно. Маминка не те ли е учила вкъщи на това, Тоше?!

Никой не е съвършен. Включително и вашата компания. И сте идеални за подбив.

Джуджето Тошко.

Кратун и седемте джуджета.

Или Гъливер от Учин дол и лилипутите…

Ха-ха! Голям смях!

Ти какво, не се ли кефиш?

Еее, не се таковай де…

 

 

 

  

 

   

   

 

 

 

   Fluida

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n