Гласът на България

Национален новинарски портал

 

 

 gg

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Валери и Владислава се врекоха в Харков, където отекват взривове

oueyrГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Пограничният Змийски остров се превърна в една от легендите на тази война, след като неговите украински защитници отказаха да се подчинят на заповедта на руския крайцер "Москва". Все пак, след като мунициите им привършиха, част от тях попаднаха в плен. Наскоро един от защитниците на острова - боецът ​​от 35. бригада на морската пехота Валери, бе разменен за руски пленници. Юнакът веднага побърза да се възползва от неочаквания подарък, който му направи Животът, като предложи брак на своята възлюбена Владислава. Това се съобщава на страницата във Фейсбук на 229. батальон от 127. бригада за териториална отбрана на Въоръжените сили на Украйна.

„Войната продължава, но животът продължава също. Ние унищожаваме врага и правим планове за мирно бъдеще, ние твърдо вярваме в нашата победа и вече побеждаваме преди всичко в психологически аспект, в частност с устойчивост и непоколебимост на духа“, пишат колегите по оръжие на младоженеца.

Веднага след освобождаването си от плен боецът решил да направи тази важна житейска стъпка и след като получил отпуск, побързал да се върне в Харков, където влюбените са се оженили. Организирането на сватба по време на война, и то в град, който врагът безмилостно обстрелва, не е лесна задача. Затова на помощ на Валери са се притекли неговите колеги от батальона.

По време на тържественото събитие командирът на батальона Максим Зинченко поздрави младоженците за създаването на семейство и им пожела искрена любов, непоколебимост пред житейските обстоятелства, вяра в бързата победа, надежда и любов, които ще бъдат в основата на тяхното щастливо бъдеще.

 

 

  

 tgt

 

   Fluida

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n

aaasdaq