Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Истинският Путин е елиминиран още през 2007. Патрушев и компания управляват, използвайки двойници на псевдо-президента

pumpalaГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Истинският Владимир Путин е убит най-вероятно малко след отравянето на Литвиненко. Да си припомним случая - на 1. ноември 2006 година критикът на Путин – неговият бивш колега от КГБ Александър Литвиненко - е отровен в Лондон. Той умира три седмици по-късно в болница, а в тялото му са открити следи от редкия радиоактивен изотоп Полоний-210. Следователите от Скотланд Ярд стигат до извода,

че Литвиненко е отровен от свой отдавнашен познат: бившия офицер от КГБ Андрей Луговой, действал съвместно с руския бизнесмен Дмитрий Ковтун. Смята се, че всичко е станало на среща в бара на един лондонски хотел, по време на която отровата била сложена в чая на Литвиненко. Британските тайни служби заявяват, че отравянето носи всички признаци на "спонсорирано от държавата убийство".

По-важно е защо и как се стигна до това разчистване

на сметките в мафиотски стил?

В продължение на 11 години Литвиненко работи в службите за сигурност - първо в съветските, след това и в руските. През 2000-та година бяга във Великобритания и моли за политическо убежище, но разкритията му започват още преди това: през ноември 1998 той и множество други негови колеги съобщават на пресконференция, че са получили поръчка да убият влиятелния олигарх и политик Борис Березовски.

След това Литвиненко е уволнен от ФСБ и многократно е арестуван. Обвинен е за извършването на редица престъпления: от злоупотреба с власт до незаконно притежаване на оръжие. През 2004 Литвиненко става агент на британското разузнаване MI6, сътрудничи и на испанските тайни служби и предава информации за руската мафия в Европа и за нейните връзки с властите в Москва. Литвиненко многократно отправя упреци към руските тайни служби и лично към Путин, най-вече в книгата "ФСБ взривява Русия". В нея се казва, че ФСБ е организирала взривовете на жилищни блокове през 1999-а година, както и други терористични удари в Русия, за да оправдае войната в Чечения и да изведе Путин на власт. В книгата са описани и връзките на ФСБ с престъпни групировки.

Но капката, която прелива чашата на търпението на тогавашния господар на Кремъл, е публикацията на Литвиненко, в която той обвинява Путин в педофилия и твърди, че има видеозапис, на който се вижда как Владимир Владимирович прави секс с две деца. Записът е бил направен в явочна квартира на ФСБ – същата, в която бе заснет и тогавашният главен прокурор как се забавлява с проститутки.

И така се стига до смъртоносния чай с полоний…

Ако продължим нататък, трябва да преразкажем и историята, приписвана на бившата първа дама на Русия - Людмила Путина. Според нея,

истинският президент на РФ бил убит

и подменен с негов двойник.

Людмила е работила като стюардеса, когато се запознава с Володя Путин. Като романтична девойка тя се влюбила и се омъжила за тогавашния офицер разузнавач. Чувствата ѝ обаче били попарени, тъй като възлюбеният ѝ се оказал себичен тиранин. Екссъпругата на руския държавен глава се жалва, че била подлагана на унижения, а животът с него бил истинско мъчение. Неколкократно Людмила Путина правила опити да подаде молба за развод, ала била заставяна да мълчи, като била изпращана в психиатрична клиника. Бившата първа дама споделя, че е преминала през всички кръгове на ада - психотропни вещества, издевателства, дори била заключвана в изолатор.

Месец преди смъртта си през 2007 Владимир Путин излязъл от дома им посред нощ, без да предупреди. Така и не се появил повече. Малко след това една нощ в жилището им дошли хора, които търсели нещо специално. Тя била предупредена, че ако иска да живее, ще трябва да мълчи. Няколко дни след това се появил и първият дубльор на Владимир Путин, а тя била принудена да играе ролята на негова съпруга.

Тази сензационно звучаща история уж била тиражирана от немския вестник „Die Welt”, но наша проверка установи, че подобно интервю на сайта на изданието липсва. Възможно е и да е било свалено впоследствие.

Както и да е – версията на Л. Путина поражда поне два въпроса.

Първо – защо е било необходимо убийството на истинския Путин? Възможно е той да се е държал гадно с политическото и държавното си обкръжение в ръководството на РФ, да им е „извивал ръцете“. И гръмналият публичен педофилски скандал да им е дал „морално“ оправдание за неговото премахване.

Вторият въпрос – каква е ролята на Людмила Путина в тази сага?

Според интервюто в „Ди Велт“, бившата първа дама твърди, че след изчезването на истинския Путин я е спасило само обстоятелството, че враговете на Путин не успели да открият точна нейна двойница. Това обяснение не звучи сериозно – какъв е проблемът „новият“ Путин да остане вдовец, след като кагебейците запушат устата на основния свидетел, жена му?!

По-вероятно е съпругата Людмила да е доброволен съучастник в елиминирането на „лошия“ Путин. Да припомним, че през 2013 г. семейство Путини обявиха официалната си раздяла. Какво се случи после с Людмила? Тя се сдоби с чисто нов, двойно по-млад, атлетичен съпруг. А също и с луксозни имоти както в Западна Европа, така и на пъпа на Москва. А наличните данни показват, че „джобните“ ѝ пари никога не свършват, защото са захранвани от държавната хазна. Е, как стават тези работи, някой знае ли?

Нека обобщим генералната ситуация:

Очевидно в Кремъл вече са

изобретили безсмъртието!

Чрез система от няколко двойници Путин може да счупи всички земни рекорди по дълголетие и да управлява вечно. Или поне докато реши разбойническата банда в Кремъл, която управлява на практика. Но кои са ТЕ?

Сред тях изпъква фигурата на застарелия Николай Патрушев, шефът на Съвета за сигурност на РФ. Той е известен със своя национализъм, безскрупулност и богат опит в шпионажа. Западняците го наричат „вторият най-силен човек в Русия“. 72-годишният руснак често е описван като мистериозна фигура; смята се, че стратегията за войната в Украйна е именно негова. Според американски официални лица, Патрушев е най-влиятелният човек в бюрокрацията на Кремъл и единственият, на когото президентът има доверие. Западни издания пък твърдят, че двамата си съперничат кой е по-голям злодей. Офицер от кариерното разузнаване, Патрушев познава Путин от 70-те години на миналия век, когато работят заедно в ленинградското КГБ. По-късно той наследява президента като ръководител на ФСБ и председателства Съвета за сигурност от 2008 г. Неговите интервюта го разкриват като привърженик на конспиративните теории.

И един детайл, който казва много: Патрушев е единственият от обкръжението на Путин, който си позволява да го „скастри“ пред свидетели, например по време на видеоконферентните заседания на Съвета за сигурност. Без това да се отрази на кариерата, здравето или живота му.

А ето го и най-сериозното потвърждение на нашата конспиративна теория - Кирил Буданов, началникът на Главното разузнавателно управление на Mинистерството на отбраната на Украйна, също твърди, че

Русия се ръководи от така наречения 

„колективен Путин“.

„Той (Владимир Путин - бел. ред.) има много двойници. Това е абсолютно известен факт“, заявява Буданов и подчертава, че не е нужно да си супер-експерт или да имаш секретна информация, за да я видиш разликата между неколцината путиновци, които се появяват пред камерите.

Дали истинският Путин е жив сега или не - по принцип това не влияе на нищо. Сега в Русия има ясно дефинирани две "Кремълски кули". Те се състезават помежду си. „Колективният Путин“ се ангажира да балансира тези две сили, така че нито една от тях да не поеме властта. Ако някоя от тези силови групировки вземе връх, това ще доведе до определени модификации в руската държава – в това е убеден украинският топ-разузнавач.

„Мога да кажа със сигурност, че Путин съществуваше. Съществува ли той сега? Нека изчакаме. С времето всички ще видят истината. Във всеки случай той беше болен през 2021 г. Имаше доста сериозни здравословни проблеми.“ – смята М. Буданов.

 

 uuhhha

 

 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n