Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Читатели задават логични въпроси по случая „Виктория“

lupaГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Под публикация за предстоящата екстрадиция на Северин от Германия, публикувана в сайта Вести.бг, един читател задава повече от логични въпроси. Има думата „Сухара“. „Имам няколко въпроса. При цялото ми уважение към

разследващите органи, за мен остават загадка няколко неща:

1. Как така това водно конче Северин/Селайдин е успял да пребие и изнасили по толкова жесток начин Виктория /мир на душата ѝ/? Видимо от профила му, той е на 21 години и е 50 килограма. Виктория, за сметка на това е жена в разцвета на силите си, в отлична физическа форма, както се разбра, се е подготвяла да участва в маратон, а за това се изискват много добри физически данни.

2. Откога се взима ДНК профил при регистрация за джебчийство и кражба на цветни метали?

3. Откога, за да стигнеш от България до Германия са ти достатъчни 4-5 часа? Защото Селайдин след убийството е избягал веднага в Германия, и дори е успял да смени 3 адреса. От Русе до Щаде са почти 1600 километра. Това са над 20 часа шофиране... Селайдин явно е Спиди Гонзалес. Как се кара 20 часа без почивка?

4. Как стана така, че обявените за изчезнали вещи от Виктория се намериха точно у лелята на Селайдин? Значи цяла България говори за този случай - лелята, както и всички ние знаем какво е липсвало от убитата, и съвсем спокойно си пази тези вещи няколко дена! В секцията в хола ли си ги беше подредила? Или лелята е с олигофрения и не е изхвърлила от дома си уличаващите вещи, при условие, че нон стоп се говори точно за тях?

5. Как се случи така, че екип на БТВ няколко дена след убийството намери разкъсана блуза в близост до местопрестъплението, а разследващите не я бяха видели ? Не са ли проверили участъка около мястото на убийството?

6. Как така за 3 дена намериха това водно конче Селайдин, а Арабаджиеви, Стайков младши и братя Галеви си остават неоткриваеми толкова дълго време?

7. Премиерът днес извикал всички посланици да им дърпа ушите - какво говорели за България. А защо не ги извика, като говореха, че сме на последни места по свобода на словото?

 

 

   Fluida

   Lema BG


 

kultura - Copy1pravoslavie - Copy1

12659614 1036633103064017 1199327596 n

halba