Гласът на България

Национален новинарски портал

   ДАЙДЖЕСТ

Споделете ме

Руснаците събират танкове и друга допотопна техника от музеите

tanГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Пригожин закъса с пушечното месо, след като Путин му забрани да вербова затворници и затворнички. Забраната идва под натиск от командването на редовната руска армия. Ето защо ЧВК „Вагнер“ вече се саморекламира в посещавани порно сайтове, като популярния Pornhub например. Новината бе съобщена от списание „Холод“ и телеграм-канала на Каспаров. А ето и подробности - във видео, изпратено от

потребители от Кемеровска и Волгоградска област, разголена порно „актриса“ казва: „Ние сме най-яката частна армия в света. Ние набираме бойци от всички региони на Русия. Без майтап, не се почесвайте, а елате на работа в ЧВК „Вагнер“.

Рекламното послание е придружено с телефонен номер, който всъщност принадлежи на вербовчици на ЧВК. Западното разузнаване оценява руските загуби в епичната битка за град Бахмут, където се сражават предимно „вагнеровци“, на около 30 000.

От руските медии продължават да пристигат съобщения, които свидетелствуват за сериозното „закъсване“ на руснаците в блатото на тази завоевателна война. Тв-репортажи показват посещението на руски генерал в ремонтен завод в Бурятия, където се „модернизират“ над 60-годишни съветски танкове Т-62. Генералът окуражава тв-зрителите, че тези музейни експонати след ремонта ставали „неотразими“ на бойното поле. Колко са ефикасни руските машини ни напомнят украински видеа от фронта, които показват как модерните западни противотанкови ракети от сорта на „Джавелин“ изтърбушват като рибни консерви и по-модерните руски танкове от модификациите Т-72, Т-80 и Т-90.

Третата новина е, че руският изтребител е свалил американския разузнавателен дрон над Черно море "на таран". Най-вероятно поради несръчност пилотът е наврял носа на самолета в тласкащия пропелер /витло/ на дрона. Ако наистина руският самолет е успял да се добере до летището с отрязана носова част, това е истинско чудо...

 

 

 

 

  

 

   

   gwhyjk

imunj

12659614 1036633103064017 1199327596 n