Гласът на България

Национален новинарски портал

   НАШИЯТ КРЪСТ   Издание за Вярата, Надеждата и Любовта

Съветници на ВМРО сигнализираха за незаконната дейност

adНАШИЯТ КРЪСТ

От скоро в пенсионерския клуб, намиращ се в бившето кино „Виктор Юго“ в ж.к. „Здравец-север“ в Русе, функционира молитвен дом, използван от представители на религиозна общност, наричаща се „Трета евангелска петдесятна църква Русе“.

Прочети още...

За псевдодуховността, която уврежда мисленето на хората, включително и на онези, при които няма кой знае колко много за увреждане

eretikИван Стамболов - СУЛА

Ако не беше изявлението на Църквата, ние, простите граждани (с изключение може би на най-простите), изобщо нямаше да обърнем внимание на културно-духовното събитие, което и в момента се разразява в Казанлък*.

Прочети още...

В 14:17 часа българско време Благодатният огън слезе в Храма на Гроба Господен

blagoНАШИЯТ КРЪСТ

Всяка година на Велика събота се случва едно от великите чудеса, чрез които Господ засвидетелства на света, че само и единствено Православната църква е пълноправен приемник

Прочети още...

Митрополит Антоний ще лети до Иерусалим и ще ни направи съпричастни със свръхестественото събитие

antНАШИЯТ КРЪСТ

За първи път официално в историята Македонската православна църква - Охридска архиепископия ще получи Благодатния огън и това ще стане с помощта на България.

Прочети още...

Сградата бе закупена със средства, отпуснати от Министерския съвет

hramНАШИЯТ КРЪСТ

В Хага бе финализирана сделката за закупуването на нов храм, който ще се стопанисва и ползва от Българската православна църковна община „Св. Паисий Хилендарски“. Средствата за закупуването на имота на улица "Bakkerstraat" № 57a, Den Haag са отпуснати от Министерския съвет на Република България.

Прочети още...

 

sa

 

Порталът "Гласът на България" е създаден с иждивението на Нина и Илия Чирпанлиеви, за упокоение на душите им.

 

12659614 1036633103064017 1199327596 n

abbort

halba