Гласът на България

Национален новинарски портал

   НАШИЯТ КРЪСТ   Издание за Вярата, Надеждата и Любовта

Споделете ме

Около 300 000 семейства у нас имат такива проблеми, основна причина са абортите

Bogorodica_Troeru4icaНАШИЯТ КРЪСТ

В днешния неделен ден 27 септември десетки млади български семейства с репродуктивни проблеми, чиято най-съкровена мечта е да станат родители, се събраха в троянския манастир „Успение Богородично”. След празничната литургия бе отслужен молебен за това чудотворното застъпничество пред Бога на Пресвета Богородица да дари тези семейства с рожби.

Игуменът на манастира Негово Преосвещенство Велички епископ Сионий напомни на присъстващите духовната полза от това вярващите, молещи Бога за чедо, да участват в светите църковни тайнства Изповед и Причастие. Те са действени средства за духовно и телесно изцеление, за привличане на Божията благодат върху човека.

Да припомним, че според статистиката около 300 000 български семейства имат репродуктивни проблеми. Едни от основните причини за това са наличието на сексуални връзки преди брака /венчавката/, както и извършените аборти. По логиката на причинно-следствените връзки, абортите влияят не само когато са извършени от съпругата в едно семейство, но дори когато са правени от нейната майка или баба.

  

 

   Lema BG

 

Порталът "Гласът на България" е създаден с иждивението на Нина и Илия Чирпанлиеви, за упокоение на душите им.

12659614 1036633103064017 1199327596 n


halba