Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

„Непоискано добро“ има всички шансове да се превърне в бестселър

knigaГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ

Излезе от печат второто, обновено издание на романа "Непоискано добро", написан и илюстриран от най-големите "светлинки" от клуб "Светлини сред сенките" при ОДК "Св. Иван Рилски".

Книгата е в две части, които сега са издадени в едно книжно тяло. Първият тираж на "Непоискано добро" беше изчерпан само месец след излизането му, но тъй като авторите и илюстраторите пожелаха да не преиздават книгата без промени и новости, нейното второ издание идва близо две години след първото. Динамичната пост-апокалиптична фантастика от първа част и неочакваните обрати във втората са причината за големия успех на този роман. Героите не спират да търсят себе си, да преоткриват чувствата и стремежите си и да се борят със Системата, независимо от това реална или фантазна е тя. Защото всеки от тях осъзнава, че ценностната система е заложена в душата му, като неписано правило и може да излъже когото си поиска, но не и сам себе си.

"Непоискано добро" е над 400 страници, илюстрирана е с прекрасни графики, а корицата е дело на съвместната работа на Маринела Тенева, Мая Стойкова и Диян Илиев.

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>29°C
Слънчево
Температура: 29°C
Усеща се като: 29°C
Вятър: югоизток
Сила: лек полъх, 1.7 m/s

Времето със sinoptik.bg