Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Тази вечер София филм фест ще се открие с клипа, в който Ивайло Драганов играе дон Корлеоне

idГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Новият игрален филм на Иглика Трифонова „Прокурорът, защитникът, бащата и неговият син” ще даде старт на фестивала СФФ днес в 19:30 часа в Зала 1 на НДК.  И тази година СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ ще предложи на българската публика най-доброто от българското и световно кино. В София фестивалът ще се проведе в рамките 10-20-31 март.

В основната програма отново ще има четири конкурса - Международен, Балкански, Документален и Jameson за късометражни филми. Сред топ-заглавията са оскаровите лауреати „Стая“ и „Синът на Саул“, както и "Каръл", "Аномалиса", "Теорема нула", "Ма Ма", "Бруклин". А сред специалните гости са легендарните режисьори Тед Кочев /бащата на Рамбо/, Тери Гилиъм /от кино-групата „Монти Пайтън“/ и унгарецът Бела Тар.

Казанлъшката връзка – младият актьор от казанлъшкия театър Ивайло Драганов се е снимал във видео-клипа, който е визуалната „шапка“ на тазгодишното издание на София филм феста. Звездата от „Тримата мускетари“ се превъплъщава в ролята на дон Корлеоне. Режисьор на клипа е младият Иван Москов – син на Теди Москов и Мая Новоселска.

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>26°C
Променлива облачност
Температура: 26°C
Усеща се като: 26°C
Вятър: югоизток
Сила: лек полъх, 2.1 m/s

Времето със sinoptik.bg