Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

В Казанлък идват да се учат актьори от Бургас, Стара Загора и София

gaГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Театрална студия „Нашенци” при Военен клуб – Казанлък и нейният ръководител Георги Атанасов ще бъдат домакини на първата театрална и кино-работилница за деца и младежи в Града на розите. В рамките на емблематичните за града Чудомирови празници ще се проведе тридневен уъркшоп с участието на театрални формации от Казанлък, Бургас, Стара Загора и София. Около 60 участника на възраст между 15 и 18 години ще творят, ще се упражняват, учат и работят от 25-и до 27-ми март на сцената на Военния клуб.

С пристигането си в града на Чудомир децата и техните ръководители ще имат възможността да посетят исторически музей „Искра” и музей „Чудомир”, както и да присъстват на откриването на Чудомирови празници.  

„Ще развиваме въображението отвън видимото. Ще провокираме с детско любопитство. Ще търсим истини, любов и вяра. И всичко това - без претенциозност и лъжа“, обещават организаторите.

В програмата са включени лекция и упражнения по Невролингвистично програмиране, които ще се водят от НЛП-практик. А в последния ден  на Работилницата, групите ще представят откъси по Чудомир. Всеки желаещ може да присъства.

Театралният уъркшоп се организира с подкрепата на Военен клуб - Казанлък, Зеолитна вода „Севтополис“, Ротари клуб Казанлък, ресторант „Стадиона“, х-л „Арсенал“ „Лукс Принт“ ЕООД, Винарска изба „Свобода“ - Чирпан.

  

 

   

   

 

 

 

   Fluida

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>22°C
Предимно ясно
Температура: 22°C
Усеща се като: 22°C
Вятър: североизток
Сила: тих, 1.4 m/s

Времето със sinoptik.bg