Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Очаквайте много конкурси, концерти, изложби и Веско Маринов, който ще тръсне няколко капки пот на пл. „Севтополис“

vmГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

На специална дата – петък, 13-и май – ще научим името на новата Царица Роза. Спектакълът с участието на групата DEEP ZONE Projekt ще даде старт на едномесечния Фестивал на розата в Казанлък. Повечето от събитията в него са ни познати от минали години

– националният конкурс по класически, характерни и модерни танци за купа „Българска роза“, пленерът за детска рисунка, VIII Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Една българска роза“, националното надиграване „Тъпан бие, хоро се вие“,  Международен фолклорен фестивал, фотопленерът и т.н. Нова тръпка носи Фестивалът на виното Розе, който набира стремглаво скорост и трупа престиж и фенове. По време на винения фест, организиран от сем. Дундакови, почитателите на поезията ще имат възможност да получат свое персонално стихотворение, съчинено в момента от маестро Румен Денев.

Събитие от световен калибър е петото издание на международната изложба за съвременна малка графика „Мини Принт Казанлък 2016“, организирана от казанлъшкия художник Петър Бояджиев, който живее в Канада. Не е за изпускане и „Духът на Париж“ – изложба живопис на парижките художници Ване и Кристи. В разгара на празника ще се развихри и Веско Маринов. 

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>27°C
Предимно слънчево
Температура: 27°C
Усеща се като: 28°C
Вятър: северозапад
Сила: тих, 1.1 m/s

Времето със sinoptik.bg