Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Четвъртокласничката е възпитаник на Детската академия по програмиране към „ИКТ Център“

krisГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Отминалите празнични дни зарадваха допълнително младите информатици от Казанлък, възпитаници на Детската академия по програмиране към „ИКТ Център“. В националния кръг на състезанието „ИТ Знайко“ по информационни технологии и програмиране Кристиана Ботевска бе класирана на трето място в секция "Информационни технологии" - четвърти клас. Всички казанлъшки състезатели Криси, Сашо, Свилен и Георги са се представили много достойно в една много оспорвана и конкурентна среда. Освен двучасовия конкурс и защита, младите информатици активно са се веселили по време на Вечерта на таланта и Хавайското парти. И правилно, защото който се труди усърдно, има право яко да се забавлява!

Освен наградите и грамотите на нашите малки участници, които много достойно представиха Казанлък, заслужена грамота има и тяхната преподавателка, вдъхновителка и приятелка Ани Кадиева.

„Имаме дори грамота за семейство, активно включило се в мероприятията - семейство Ботевски! Което ми подсказва да благодаря на всички семейства на нашите деца, които активно ги подкрепяха през изминалите две години и успехите на децата - а те всичките наши деца са 100% успешни, са благодарение и на тях!“ – сподели пред портал „Гласът на България“ инж. Радостина Кацарова, управител на „ИКТ Център“.

Разбира се, не бива да се пропусне и щедрата подкрепа за участието на децата в Националния кръг на „ИТ Знайко“ от страна на фирма „ДАВИД ХОЛДИНГ“.

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>17°C
Слънчево
Температура: 17°C
Усеща се като: 17°C
Вятър: юг
Сила: безветрие, 0.2 m/s

Времето със sinoptik.bg