Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Възпитаниците на Галя Иванова с ново признание от три национални конкурса

hudГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Младите художници от школа „Живопис“ с ръководител Галя Иванова спечелиха поредното признание за своя талант. На 18-ият национален пленер за детска рисунка на тема „Приключение в огледалния свят”, в който взеха участие четирима нейни възпитаници, Денница Господинова спечели втора награда, а Наталия Казиева и Малина Иванова бяха  отличени с поощрителни награди. Луиза Тотева получи грамота за участие. Пленерът за детска рисунка е част от Националният фестивал на детската книга, организиран от Регионална библиотека „Сава Доброплодни”, Община Сливен и Министерство на културата. В пленера взеха участие 200 участници от цялата страна. Церемонията по награждаване на отличените  от всички раздели на фестивала, се състоя на 11 май в Драматичния театър, където беше подредена и изложбата на младите художници.

И още - от ІХ национален конкурс за детска рисунка на тема „Под дъгата на детството” - Сандански са отличени 3 деца от школата:  Малина Иванова е класирана на І място, Виктория Говедарова също зае І място във своята възрастова група, а Танина  Костова  е със специална награда. Организатори на конкурса са Община Сандански и ІІІ ОУ „Христо Ботев.

Третата новина - на националния конкурс „България в картини и слово”, който се проведе в Търговище, Наталия Казиева спечели трета награда за своята рисунка. Организатори са Община Търговище и ОДК – Търговище.

 

   Fluida

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>11°C
Предимно облачно
Температура: 11°C
Усеща се като: 11°C
Вятър: североизток
Сила: тих, 0.4 m/s

Времето със sinoptik.bg