Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Организаторите от изба „Катаржина Естейт“ показват един от най-успешните си винени брандове – Contemplations

vinaГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Когато виното и изкуството се слеят в едно, се ражда истинска наслада за сетивата! Именно това ни предлага първата изложба на винени етикети в България, организирана от изба „Катаржина Естейт“ в чест на един от най-успешните ѝ винени брандове – Contemplations. Тя не представя просто етикети, а уникална арт-концепция, която може да удиви всеки ценител на изкуството и напитката на боговете. Защото Contemplations наистина носи в себе си нещо различно. А именно - предизвикателството за въображението и ума.

Етикетите, които ще бъдат представени на 3 юни, петък, от 18:00 ч. в Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн ”Акад. Дечко Узунов” в Казанлък, намериха тук своята истинска среда на обитание.

Самите те са с интересна история във времето. До момента са създадени над 100 и всеки един от тях е своеобразен шедьовър с оригинална идея на презентация на различни теми.

Впечатляващите произведения са шест бутилки вино в един кашон с различни етикети, но подчинени на една тема. Независимо дали съдържат елементи на изобразителното изкуство, литературата, науката, фолклора, те са изключително впечатляващи и будят искрено възхищение.

Очаровани от естетиката на тази изложба, ни се прииска да потопим и вас поне за малко в този прекрасен свят, където виното и изкуството си подават ръка. Защото подобен проект си заслужава да бъде видян!

Защото бъдещите продуктови дизайнери, които учат в казанлъшката национална гимназия чудесно знаят, че целта на продуктовия дизайн във винената индустрия е да помогне да се създаде емоционална връзка между продукта и консуматора, която да е основана на доверие към продукта и неговата автентичност. Модерният винен етикет изисква иновация по отношение на изображението, технологиите, композицията и концепциите, пресъздадени на етикета.

Или най-просто казано - един Бранд трябва да се разказва хубава история и тази история трябва да е истинска, защото добрият дизайнер винаги е честен и отговорен пред потребителя. Разгледайте тази изложба, изслушайте историите, които тя разказва и може би ще се почувствате малко по-добри.

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>19°C
Слънчево
Температура: 19°C
Усеща се като: 19°C
Вятър: север
Сила: безветрие, 0.0 m/s

Времето със sinoptik.bg