Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

197-сантиметровата ни националка Веселина Григорова е пред трансфер в Румъния

vesiГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Титулярният диагонал на "Казанлък волей - Багира" Веселина Григорова е пред трансфер в Румъния. Най-високата волейболистка на "розите" тренира от няколко дни с елитния румънски тим "Пеницилина" от град Яш. 197-сантиметровата казанлъчанка най-вероятно ще продължи кариерата си в Румъния, ако ръководствата на двама клуба се успеят договорят успешно трансфера и се разберат за трансферната сума, казаха запознати. 

Отборът от Града на света Петка завърши на осмо място в женското първенство на Румъния през изминалия сезон, като за новия шампионат ръководството си е поставило амбициозната задача влизане в четворката. За целта са привлечени цели 7 чужденки -  украинка, българка, черногорка, две сръбкини и две канадки.

Както е известно през миналото лято Веси предпочете да играе в елитния казахстански тим „Караганда“, но се завърна в Казанлък, поради финансови проблеми в новия ѝ клуб. Казанлъчанката имаше и оферта да замине за САЩ, където да стане редовна студентка и да играе за местен колежански волейболен тим. Григорова обаче избра професионалния волейбол, където има значително по-големи шансове за развитие в спортната ѝ кариера.

 

   Fluida

   Lema BG

lloonnm

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>-2°C
Предимно облачно
Температура: -2°C
Усеща се като: -4°C
Вятър: север
Сила: тих, 1.5 m/s

Времето със sinoptik.bg