Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Жените от „Инър Уил клуб“  отпразнуваха 15. рожден ден на своята организация

bebГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Жените от „Инър Уил клуб“ - Казанлък отпразнуваха 15-ия рожден ден на своята организация с благотворителен бал. По времена тържеството бяха събирани средства за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми по общинската Ин-витро програма под мотото „Подари живот, помогни да затупти детско сърце!“. Идеята за празничната благотворителна проява е на президента на клуба д-р Мария Георгиева, която е дългогодишен акушер – гинеколог. Кметът на Казанлък също поздрави дамите и благодари за подкрепата, като също даде своята лепта за начинанието. Събраната сума от дарения ще бъде добавена към общинския фонд по програмата, който тази година е двойно по-голям от миналогодишния и е в размер на 20 000 лв.

В помощ на забременяване по методите на асистираната репродукция Община Казанлък работи вече четвърта година и за това време успя да зарадва четири семейства с техни рожбички, а петото бебенце е вече на път.

В началото на февруари приемът на документи на желаещи започна в Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Общината и ще продължи до края на месец март - всеки работен ден от 8:30 до 17:30 ч. Критериите за финансово подпомагане са обявени на сайта на Община Казанлък.

 

 

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в КазанлъкВремето със sinoptik.bg