Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Кандидатите за депутати от ГЕРБ беседваха непринудено с казанлъчани в Розариума

hrisГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Водачът на листата Емил Христов - кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ в Старозагорски избирателен район - проведе днес непринудени срещи и разговори с казанлъчани, излезли в неделния ден в красивия ни парк Розариум. Той бе придружен от Радостин Танев – кандидат за народен представител и областен лидер на МГЕРБ, от казанлъшките представители в листата Борис Кърчев и Йоана Йончева – Фильова,

от общински съветници от ГЕРБ – Казанлък.

ro„В срещите ни и в Стара Загора, и тук в Казанлък, хората искат преди всичко да бъдат чути проблемите им, да споделят за пропуските, които са направени, да поставят нови въпроси“ – каза Емил Христов. От своя страна, като отговорност пред избирателите, ГЕРБ поставя на първо място в бъдещата си работа за нашия регион образованието, здравеопазването, стабилността на работните места и повишаването на доходите, допълни водачът на листата на ГЕРБ в нашия район, старозагорецът Емил Христов.

Христов - водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора - е два мандата председател на Общинския съвет в града и общински ръководител на партията в Стара Загора. Христов е инженер, завършил Висшето военно училище в Шумен и Военната академия в София. Той е и два мандата зам.-председател на УС на Националната асоциация на председателите на общински съвети (НАПОС – РБ). Председател е на Постоянната комисия по регионална политика и местно самоуправление към Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). Владее руски и английски език. Семеен, с две деца.

Какво се случи в Казанлък, може да видите тук: https://youtu.be/jKmovXEQYYY

№11 ПП ГЕРБ

27 МИР – Стара Загора

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>27°C
Слънчево
Температура: 27°C
Усеща се като: 28°C
Вятър: северозапад
Сила: лек полъх, 1.7 m/s

Времето със sinoptik.bg