Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Сподели пред избирателите Борис Кърчев в Енина

eninaГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Трима кандидати за народни представители от ГЕРБ се срещнаха снощи с жителите на село Енина. Към двамата казанлъшки избраници Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова точно в Енина и неслучайно се присъедини Бояна Танева. Юристката по „Европейско и международно бизнес право“ от Виенския университет, която наскоро се завръща от Англия, днес живее в  Стара Загора и е включена в листата на ГЕРБ от старозагорската структура. Но Бояна Танева е израснала в Енина – роднини, баби и дядовци, дори приятелят ѝ са от тук.

„Ние с Йоана сме пример за младите хора, които се завръщат от Западна Европа и САЩ, защото искат да развиват страната си в по-добра насока,“ каза пред енинци Бояна Танева. „Това, което ние от ГЕРБ ще правим, са реални, постижими цели, които не са само на национално ниво, но и на местно ниво. Сигурна съм, че Борис и Йоана са вашите най-добри представители, защото те имат реалния шанс да ви представят в Парламента. Няма кой по-добре от тях да защитава в Парламента интересите на град Казанлък, на село Енина, на цялата община. Подкрепете ги, защото те са млади, образовани, познават всички проблеми и възможности за развитие на Казанлък и общината.“ – добави Бояна Танева.

Йоана Фильова разговаря с майките от Енина, които се интересуваха, кого всъщност подкрепя досегашната социална политика на България. Тя даде пример със САЩ, където тя самата не е взимала никаква помощ от държавата за отглеждането на детето си и представи акцента в социалната програмата на ГЕРБ - плащане на социални помощи само на семейства, чиито деца посещават училищата и детските градини.

asaБорис Кърчев представи основните приоритети в програмата на ГЕРБ, започвайки от образованието и социалните програми, като допълни темата за преодоляване на демографските проблеми, с идеята за т.нар. професия „баба“ - предложението на ГЕРБ, ако майката се върне на работа през първата година на майчинството, държавата да дава минимална работна заплата на близък, който се грижи за бебето, а това най-често е родната му баба. Кърчев акцентира пред енинци на приоритетите за доходите, икономиката и данъчната политика, здравеопазването и електронната здравна карта, земеделието, инфраструктурата, електронното правителство, сигурността, проектозаконът за Общинската полиция, подготвен от кмета на Стара Загора и областен координатор на ГЕРБ Живко Тодоров.

„Силата на нашата листа е  в това, че ние всички заедно с водача ни Емил Христов, сме изцяло местни хора. Ходим по същите улици, пазаруваме от същите магазини като вас, децата ни ходят в същите училища и детски градини. Вие ни познавате, знаете ни телефоните, винаги можете да ни потърсите и да се обърнете към нас, не само преди изборите, но и непрекъснато след това. Поемаме ангажименти, за които ние ще бъдем хората, от които ще търсите реални решения след 26. март.“ – посочи кандидатът, издигнат на второ място в листата на ПП ГЕРБ в Старозагорския район Борис Кърчев.

Срещите на кандидатите за народни представители от ГЕРБ Борис Кърчев и Йоана Йончева-Фильова продължават тази седмица в населените места от община Казанлък по график:

15 март /сряда/, 18:00 – Шейново

16 март /четвъртък/, 12:00 – Крън

16 март /четвъртък/, 18:00 – Копринка

17 март /петък/, 18:00 – Черганово

 

№11 ПП ГЕРБ

Парламентарни избори 2017

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>18°C
Слънчево
Температура: 18°C
Усеща се като: 18°C
Вятър: север
Сила: умерен, 7.0 m/s

Времето със sinoptik.bg