Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Искрен Бакалов е възпитаник на Детската академия на „ИКТ Център“

znaГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Петокласникът Искрен Бакалов от ПМГ отново е най-добрият в България! Искрен успя да защити титлата си на най-добър програмист сред  5-ите класове. Свилен Бъчваров - 5. клас от ПМГ е втори и също най-добър програмист сред петокласниците! А Кристияна Ботевска - 5. клас  ОУ „Кулата“, Десимира Георгиева - 5. клас ПМГ, Георги Петров – 5. клас „Кулата“, Мартин Колев – 6. клас ОУ „Кирков“ и Явор Читаков – 6. клас ПМГ се завърнаха от Пампорово с Грамоти за отлично представяне!

Браво на децата, възпитаници на Детската академия по програмиране на „ИКТ Център“ от Казанлък с ръководител инж. Радостина Кацарова, състезавали се успешно на първия финал на „IT Знайко“ - националното състезание по информационни технологии и програмиране!

В следващите 3 седмици школата на Радостина Кацарова ще изпрати още 7 деца на финал в други възрастови групи. Едновременно с радостта от успехите на децата, инж. Кацарова сподели притеснението си заради финансовото обезпечаване на участието в състезанието. Спешно се търсят спомоществуватели, за да се осигури финансово участието на малките IT-таланти в „IT Знайко“.

 

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>24°C
Променлива облачност
Температура: 24°C
Усеща се като: 24°C
Вятър: югоизток
Сила: лек полъх, 1.8 m/s

Времето със sinoptik.bg