Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

„Черните рози“ порастнаха, тази вечер може да си спечелите от томболата им нов двуколесен звяр

oaoaГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

20-ият юбилеен мотосъбор бе открит вчера в комплекс „Крънско ханче“ с водосвет за здраве и ще продължи до 11. юни с висококачествен български рок и сериозни награди за приятелите на клуб „Черните рози“ от цялата страна и многото гости от чужбина.

Очаква се повече от 3 000 души да се съберат на празника, за да уважат 20-годишнината на казанлъшкия мото-клуб. Историята на мото клуба добавя още две години преди официалната регистрация с група ентусиасти, които започват да карат организирано и постепенно поставят началото на един от първите рокерски клубове у нас с отличителни знаци, според световните стандарти, а по-късно „Черни рози“ стават и съучредител на Българската мотоциклетна асоциация.

За рождения си ден казанлъшките волни ездачи бяха наградени с Почетния плакет на Община Казанлък; отличието бе връчено от председателя на Общинския съвет в Казанлък - Николай Златанов на дългогодишния председател на клуба Емил Лазаров.

Тази съботна вечер рокерите ще вдигнат адреналина с изпълненията на Милена, „Обратен ефект“ и „Контрол“. А традиционната томбола ще направи щастливи двама души от публиката, които ще станат собственици на нови мотори Suzuki Bandit 1200 и Yamaha TDM850.

 

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>26°C
Променлива облачност
Температура: 26°C
Усеща се като: 26°C
Вятър: югоизток
Сила: лек полъх, 2.1 m/s

Времето със sinoptik.bg