Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Изложбата ще бъде открита в Деня на християнското семейство

basГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Между 5. и 11. ноември в цялата страна за шеста поредна година ще се проведе Седмица на бащата – време, в което татковците ще могат „официално“ да се възползват от възможностите да прекарат весело

и ценно време със своите деца. Истината е, че мъжете не са „програмирани“ да знаят как да бъдат бащи, а непрекъснато се учат – от своите родители, дядовци и баби, и най-вече от своите деца.

Общинска библиотека „Искра“ обявява фотоконкурс, посветен на Седмицата на бащата. Снимките могат да бъдат направени със всякакво заснимащо устройство, като техният сюжет трябва да е акцентиран върху общите преживявания на бащите с техните деца. Заявки за участие се приемат на електронен адрес:   Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на ФБ-страницата на библиотеката. Всеки участник може да изпрати до три снимки, придружени с три имена и телефон. Крайният срок е 16. ноември.

Целта на Общинска библиотека "Искра" е отново да провокира вниманието и чрез различни форми на дейност и контакт с децата и родителите да акцентира върху бащината роля за пълноценното развитие на детето. Фотоизложбата с най-представителните фотографии ще бъде открита на 21. ноември – Деня на православното семейство - от 17:30 часа.

 

 

 zep

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>-2°C
Облачно със слаб снеговалеж
Температура: -2°C
Усеща се като: -2°C
Вятър: изток
Сила: тих, 1.3 m/s

Времето със sinoptik.bg