Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Стягайте се за тридневните кастинги в НЧ „Искра 1860“ през декември

kitarГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Нов оригинален музикален регионален проект стартира НЧ „Искра 1860“ в Казанлък. Проектът ще събере заедно пеещи, артистични и пластични дами в пенсионна възраст, като им обещава да станат истински звезди! „Ръководител на нестандартния музикален проект е певецът и единствен български възпитаник на престижната руска Музикална академия „Гнесен“, завършил я с червена диплома - старозагорецът Стоян Петров“, обяви зам.-председателят на читалището Теодора Иванова. Да припомним, че Стоян нашумя и като участник в българското издание на „Music Idol“.

„Проектът цели създаването на вокална група „Бабс бг”, която ще изпълнява поп и рок хитове с адаптиран текст на български език. Идеята е групата да бъде с атрактивна визия и да провокира”, сподели пред в-к „Старозагорски новини“ Петров, който вече работи с екип от София по музикалния репертоар. В търсенето на креативни и талантливи баби ще му помага и музикалният педагог Стефка Денева. Кастингите, които ще се проведат на 1., 2. и 3. декември от 11:00 до 15:00 часа в читалище „Искра”, включват песен по избор, кратко стихотворение и интервю.

„Проектът тръгва като читалищен, съобразен с демографските тенденции, но имаме амбицията да го превърнем в национален и комерсиален”, заявиха на представянето му от читалищното настоятелство.

 pr

 

 

 zep

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>5°C
Облачно, кратък дъжд
Температура: 5°C
Усеща се като: 2°C
Вятър: югоизток
Сила: слаб, 4.0 m/s

Времето със sinoptik.bg