Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Балерините получиха покани за два конкурса в Италия

balГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

На провелия се VII Национален конкурс “Път към славата“ младите балерини от БТЦ „Грация“ с ръководители Алла и Юлиана Ангелови при НЧ „Възродена Искра – 2000“

взеха участие в категория „Танци“. В сериозна конкуренция казанлъшките грации завоюваха 4 първи, 2 втори и 1 трето място. Две от първите места са в стил „Характерен танц“ и са за постановката „Лебедова песен“ в раздел Група и за Трио грузински танц „Самаия“. Останалите две първи места са в стил „Модерен танц“ за Трио „Молитва“ и Група за танци „Устрем“. Вторите места са в стил „Модерен танц“ за Група „Не на войната“ и за Трио „Инфинити“. Третото място е за Соло в стил „Характерен танц“ в изпълнение на Кристина Губеркова.

Грациите получиха и специални покани за участие в международни танцови конкурси в град Римини и в Лидо ди Йезоло – Венеция, Италия, както и за Слънчев бряг – България. Ръководителите на БТЦ „Грация“ Алла и Юлиана Ангелови поздравяват своите възпитанички за наградите и им благодарят за усърдната работа в залата и сплотеността в тежък за колектива момент.

 

   Fluida

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>19°C
Ясно
Температура: 19°C
Усеща се като: 19°C
Вятър: север
Сила: тих, 0.9 m/s

Времето със sinoptik.bg