Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Състезанието бе под наслова „Шофирай внимателно! Някой те обича!”

pobedГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Печена професионалистка от столицата спечели безапелационно провелия се в Казанлък осмомартенски турнир за дамско майсторско управление на автомобил. Констанца Томова /Кети/ с Фиат Сеиченто

не остави шанс за останалите 19 по-млади състезателки, които също въртяха гуми и показаха завидно майсторство зад волана. 68-годишната дама от София, която се състезава в най-горната възрастова група, е известно име в средите на автомобилните състезатели; тя заслужи и купата „Роден победител“. Състезанието бе по повод 95-годишнината на казанлъшкия общински вестник „Искра“ и се проведе на 9 март на главния казанлъшки булевард до Лъвовата чешма. Организаторите от Автомобилен спортен клуб „Дамасцена Алба“ и Община Казанлък бяха осигурили перфектни условия за автомобилната надпревара.

В състезанието се включиха почитателки на високите скорости от Казанлък, София, Бургас, Крън и Шипка. В генералното класиране на второ място на почетната стълбичка се качи Цветелина Джоргова от Крън, а трета остана бургазлийката Илина Монева. Организаторите връчиха още много награди, като най-ценната - „Мис Автомобилист” – отиде при Деана Курдова, а с „Мисис Автомобилист” бе отличена Таня Димитрова.

--------------------------------------------------

снимка Иван Бонев

 

 

   

   Lema BG

lloonnm

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>-1°C
Предимно облачно
Температура: -1°C
Усеща се като: -1°C
Вятър: североизток
Сила: тих, 1.2 m/s

Времето със sinoptik.bg