Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Енотека „Ентусиаст“ гостува в Казанлък, за да представи вълшебните си винени находки

еnoФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО РОЗЕ

Енотека "Ентусиаст" е сбъдната мечта за един млад енолог - Михаил Тонев. Enoteca е италианска дума, която произлиза от гръцката Οινοθήκη (вино хранилище).

Използва се, за да опише специални места, в които се съхраняват колекции от лимитирани серии вина.

А като истински винени ентусиасти, Михаил и Нели Бонева - креативната половинка в този бизнес тандем - се занимават с развиването на собствен бранд вино. Всяка година едни от най-добрите вина, произвеждащи се в България, по вещата преценка на професионалното небце, попадат в селекцията на тяхната фирма.

Достойното уважение и винен реверанс към българската история на Енотека Ентусиаст е едно своеобразно завръщане към корените, разказващо за истории от далечни времена – притчи за любов, чест, вяра и народна памет. Това е специалното им вино „Ал-манах” - календар или сборник, съдържащ в себе си информация от различни области на живота!

Младите винени селекционери често участват във Винени вечери, демонстриращи стари кулинарни умения и практики. Изкушени са да откриват и съхраняват редки местни сортове и винопроизводителни традиции.

Но като ентусиазирани модерни винари Нели и Михаил не остават само обърнати назад към историята, а смело предлагат и най-иновативните продукти.

Енотека Ентусиаст внасят на българския пазар The Magic Dream Line - испанското пенливо изкушение, Диско кралицата на Средиземноморието от Замъка на Dream Line World.

magСъздателите на The Magic Dream Line са пионерите в света в разработването на други начини за пиене на вино. Присъединяването на виното към фантазията и магията стана възможно с новата категория напитки: The Fantasy Drinks с магически ефект.

The Magic Dream Line е магия, фантазия, забавление, празник, но преди всичко това е мечта. The Magic Dream Line е създаден за мечтатели, за оптимистични, иновативни и забавни хора, които знаят, че няма нищо по-важно, когато отваряте една бутилка, от това да се усмихвате и да заблестят очите на хората, с които я споделяте. Да си жив и да имаш мечти, за да ги споделяш с хората, които обичаш! Това е кредото на The Magic Dream Line.

Иновационни етапи по време на целия производствения процес, позволяват да се предаде на продуктовата гама уникално магическо докосване. Благодарение на внимателния подбор на най-доброто грозде от Средиземноморието, The Magic Dream Line има голямо разнообразие от аромати в пенливите си вина, от свежия вкус на glera до десертния вкус на специалния сорт moscatel.

Пенливите вина от тази серия се открояват с магическия си визуален ефект. Цялата гама е изработена от 100% натурални продукти. Производственият процес се извършва в големи винарни от квалифициран персонал и това позволява иновативния винен продукт да се адаптира към нуждите и тенденциите на пазара, както и да се гарантират качеството и количеството на продукцията.

The Magic Dream Line - истинско магическо визуално и вкусово изживяване, което Енотека Ентусиаст са подготвили за Вас на изложението ROSE WINE EXPO KAZANLAK 2019!

maj

https://www.facebook.com/enotecaenthusiast/ 

https://www.facebook.com/dreamlinebulgaria/

 

 

   Fluida

   Lema BG


 

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>13°C
Променлива облачност
Температура: 13°C
Усеща се като: 13°C
Вятър: запад
Сила: тих, 1.1 m/s

Времето със sinoptik.bg