Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Средиземноморска екзотика в Казанлък, в Градината на ROSE WINE EXPO 2019

limФЕСТИВАЛ НА ВИНОТО РОЗЕ

Икона на гастрономията на Sorrento, продукт на Campania par excellence, средиземноморски шедьовър, обичан и признат в целия свят. Това е лимончелото, наричано още лимончино,

сладкият ликьор, роден в края на деветнадесети век, от смес от лимони, захар, вода и алкохол. Вила Маса го произвежда от 1890 г., според стара семейна традиция и днес е компанията, способна да поднесе на света цялата истинност на Соренто лимончелото.

Автентичен

Заобиколена от органични цитрусови насаждения, Villa Massa в Piano di Sorrento е домът на фамилия Massа. Рецептата на Вила Масса датира от преди 1890 г. и е пренесена непокътната от майка на дъщеря в продължение на повече от век.

Изработва се чрез изцяло ръчен занаятчийски процес, който остава непроменен от самото начало, като се използва само кората на най-добрия сорт. Вила Масса е основана от братята Серджо и Стефано Масса. В древния град Соренто "лимончело на Соренто" е пазител на вековна традиция

Изящно италианскиlim

Limoncello е натурален и занаятчийски продукт, ликьор, който се приготвя с вливането на пилинг от кората на специалните овални лимони на сорта Limoni Ovali di Sorrento IGP (Защитено географско указание), към който се добавя изворна вода и захар. Силата е в неговата уникална суровина, която дава най-доброто от лимоновия парфюм в алкохола, и внимателно контролираното производство. Автентичната семейна рецепта прави традиционния лимончело ликьор на Sorrento един от символите на неаполитанското вино и гастрономия.

Italiano vero

Днес ликьорът на Вила Massa limoncello, опакован в рафинирана дизайнерска опаковка, която демонстрира ценностите на майсторството и традицията, се идентифицира в света като един от емблематичните продукти на италианския стил.

Елегантен за пиене

Limoncello може да се опитва многократно, в семейството, с приятели и обичайния начин да му се наслаждаваме е след богата и вкусна домашна храна, за стомашен комфорт, освежаващ в замразена чаша – този ликьор е елегантен източник на вдъхновение за всеки средиземноморски хедонист.

Модерен

Но този автентичен вкус, богатството на неговата суровина и изискан стил предразполагат Вила Маса към нови начини за разбиране и поднасяне на лимончело, при приготвянето на прекрасни коктейли, в които средиземноморските вкусове се преоткриват в модерна стилистика.

 IL LIMONCELLO DI VILLA MASSA е CRAFT напитка: P.G.I. (Защитено географско указание) "Оранжева лимонова коричка Соренто", рафинирана захар, премиум алкохол и пречистена изворна вода. Всички натурални съставки без допълнителни ароматизатори, без оцветители, без глутен и пълна проследимост на използваните лимони - от градината до чашата. Без консерванти. Продукт на тероара.

 

 БЪДЕТЕ МОДЕРЕН СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ХЕДОНИСТ

в Градината на ROSE WINE EXPO 2019 !

max

 

 

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>11°C
Ясно
Температура: 11°C
Усеща се като: 11°C
Вятър: север
Сила: тих, 1.1 m/s

Времето със sinoptik.bg