Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Днес е откриването на фотографския форум в Казанлък

bsГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Фотографският пленер „В Долината на розите“ събира за 17. път в Казанлък майстори на обектива от цялата страна. Форумът се открива днес, 26. май. Организатори на събитието са Община Казанлък

и Музеят на фотографията и съвременните визуални изкуства. За пръв път форумът е част от програмата на Европейския месец на фотографията, организиран от Фотографска академия „Янка Кюркчиева“ – София. Месецът обединява изложби, лекции, прожекции и други събития на фотографската общност; в България се провежда за десети път.

Пленерът „В Долината на розите“ тази година има десет участници. Сред тях са носители на наши и международни награди и медали, именити автори като AFIAP Диди Андреева от Бургас, член на FIAP – Таня Маркова, Надежда и Божидар Чоторови от София. Казанлъшкото представителство е в лицето на AFIAP Пламен Петков, блогъра Нели Колева, младият Дейвид Кулев, Величка Николова, Красимир Попов и Шериф Аликехая.      

Изложбата от 17. фотопленер „В Долината на розите“ се открива на 1. юни в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства от 11:30 часа в рамките на официалната програма на тазгодишния Фестивал на розата в Казанлък.

 

 

 

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>11°C
Ясно
Температура: 11°C
Усеща се като: 11°C
Вятър: север
Сила: тих, 1.1 m/s

Времето със sinoptik.bg