Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Талантливите момичета завоюваха златни и сребърни медали на Международния конкурс "Радост на брега"

balГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

С поредното отлично представяне се завърна балетна формация „Дива Денс“ при ОДК ”Св. Ив. Рилски” от Международния конкурс "Радост на брега", който се проведе в Созопол. Във възрастова група 11-14 години талантливите момичета с

ръководител Теодора Василева с лекота грабнаха груповите първи места в направленията характерни и съвременни танци. В индивидуалната надпревара Нели Енева и Десислава Петрова са с първо и второ място в характерните танци, а Стефани Джурова завоюва златото в съвременните.

Във възрастова група над 15 години балерините на „Дива Денс“ с ръководител Станко Танев отново са с първи места в груповите танци в двете направления - характерни и модерни танци. Солата на Мария Попова и Антония Ваклинова окичиха момичетата със златни медали, а Ева Димитрова се класира втора в характерните танци. В съвременните танци дуетите Анна-Мария Танева - Антония Ваклинова и Мариана Кацарска - Мария Стоянова бяха отличени със злато и сребро. 

За постигнати високи резултати бяха наградени и ръководителите на балета - Теодора Василева и Станко Танев. Това е един успешен финал на учебно-творческата година на формацията, както и награда за положените труд и старание по време на тренировките през цялата година.

 

 

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>19°C
Предимно слънчево
Температура: 19°C
Усеща се като: 19°C
Вятър: север
Сила: слаб, 5.4 m/s

Времето със sinoptik.bg