Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Състезанието е част от Празниците в Долината на тракийските царе

traГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

"Thracian Survivor" е събитие на Община Казанлък и част от ежегодния фестивал "Празници в долината на тракийските царе", който ще се проведе на 31. август. Сила, издръжливост и авантюристичен дух - не е

задължително да ги притежавате, но определено ще ви помогнат да преодолеете предизвикателствата в уникалното състезание. По дължината на петкилометрово трасе ще бъдат разположени разнообразни атрактивни препятствия за максимален адреналин. Лазене в тесни и тъмни подземни тунели, носене на тежести, стрелба с лък, скачане в чували, скално катерене, ориентиране – това са само част от тежките изпитания за физиката и духа. Черешката на тортата остава любимото на всички - сечене на твърдо дърво с брадва! Участниците ще бъдат в отбори по двама, вързани един за друг с въже! Бъдете готови и за допълнителни препятствия и изненади!

Състезанието е достъпно за всички участници над 18 години. За да се запишете за събитието е необходимо първо да имате регистрация в сайта на надпреварата irun.bg. Желаещите да премерят силите си заплащат такса от 5 лв. на човек при предварително записване и заплащане до 19 август включително. Таксата става 10 лв/човек при предварително записване и заплащане от 20 август до 27 август включително. В деня на състезанието вече е 15 лв/човек.

 

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>27°C
Предимно слънчево
Температура: 27°C
Усеща се като: 27°C
Вятър: север
Сила: безветрие, 0.0 m/s

Времето със sinoptik.bg