Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ представиха атрактивния туристически проект

sav

Представители на казанлъшките туроператори дадоха висока оценка на атракциона „Светът на траките”, който им бе представен от кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ (№43): Радиана Стефанова, Таня Иванчева, Антим Паральов, Ангел Ангелов,

Илиана Жекова и Анна Кожухарова. Проектът „Светът на траките“ е разработен като цялостен интегриран туристически продукт. Предвижда се да бъдат изпълнени реставрационни и консервационни дейности по тракийския култов комплекс „Оструша“, както и изграждане на велосипедна инфраструктура между град Крън и град Шипка. „Светът на траките” е добра възможност за задържане на туристите в нашия район и дори привличането на нови”, коментира един от управителите на туроператорските фирми. По време на срещата стана ясно, че разработеният вече проект напълно отговаря на потребностите и на съвременния турист, чийто профил е да бъде част от атракцията, а не само да е неин зрител.

От своя страна Валентина Пейчинова, управител на туроператорска фирма, сподели, че според нея екскурзоводите е добре да представят по възможно най-атрактивния начин туристическите обекти. Кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Таня Иванчева, която също работи като туроператор, бе категорична, че съветниците и кметовете от ГЕРБ (№43) ще продължат да работят за повишаване качеството на туристическите услуги в района.

Повече за проекта „Светът на траките“ вижте ТУК

 

………

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

   Fluida

   Lema BG


 

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>15°C
Облачно
Температура: 15°C
Усеща се като: 15°C
Вятър: север
Сила: безветрие, 0.0 m/s

Времето със sinoptik.bg