Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Казанлъчанката събира средства за операция на тазобедрена става

anГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Анета Иванова от Казанлък има тежък здравословен проблем с тазобедрените стави. Тя се обръща към казанлъчани и към всички добри хора с молба за съдействие за

набиране на средства, необходими ѝ за спешна операция. Сумата не е толкова голяма /3 800 евро/, но е непосилна за самата нея.

Има открита набирателна сметка чрез фондация "Хелп карма".

"Преди 20 години ми смениха дясната тазобедрена става, но тя се счупи и се наложиха две операции. - спомня си Анета. - След няколко години, самата ми става счупи бедрената ми кост и част от таза. Бях на легло 2 години и през 2015 г. реконструираха крака ми и смениха ставата, но ми откриха дискова херния, която е следствие на изкривяване на гръбначния стълб от куцащата походка. После започнаха непоносими болки и се оказа, че чашката на ставата се е разглобила и подлежи на смяна, както и тазовата ямка е разрушена... Живея сама, на квартира съм и ходя с патерица, средствата за операция са непосилни за мен. Моля ви, мили хора помогнете ми, за да се грижа сама за себе си, преди за мен се грижеше майка ми, но за съжаление почина, сега разчитам единствено на себе си, искам да проходя, за да се справям сама.

Аз съм с пенсия от 171 лв.

Моля за помощ, защото знам, че има много милосърдни хора."

 

Жената държи малко магазинче на пазара. Телефонът ѝ за контакт е 0897248593.

 

 

sa

 

   Fluida

lo

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>-5°C
Ясно
Температура: -5°C
Усеща се като: -5°C
Вятър: север
Сила: тих, 1.0 m/s

Времето със sinoptik.bg