Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Възпитаниците на Петър Радев показаха истинските си възможности

tanzГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

В русенската зала „Арена Монбат” се проведе Национален турнир по спортни танци и Международен турнир, организирани от КСТ „Настроение” от Русе. От КСТ „Роза” при ОДК

„Св. Иван Рилски” участваха пет танцови двойки.

В Клас 15D Стелиан Владев и Нона Ангелова станаха първи. В клас 18А+А – латина, Николай Ламбов и Габриела Инджова се класираха на второ място.

В международния турнир, при младежите, стандартни танци и при състезателите до 21 год. Никсън Цветанов и Александра Дечева се представиха отлично. Те станаха сребърни медалисти и в двете дисциплини, при изключително голяма конкуренция.

Стоян Петров и Елис Табакова се състезаваха в категория „Изгряващи звезди” и се класираха четвърти на финала, а при състезателите над 19 г. – стандартни танци, заеха пето място на финал. Двойката Пламен Божев и Йоана Велева станаха девети при състезателите до 21 г. – латина, а Николай Ламбов и Габриела Инджова са десети, също на латина. В международния турнир се състезаваха двойки от Румъния, Молдова, Русия, Италия, Холандия, САЩ и др.

КСТ „Роза” изказва благодарност на господин Пиадеджи, управител на фирма „Кастамону” – България за помощта, благодарение на която се осъществи пътуването на танцовите двойки за участие в двата турнира.

 

  

 

 

   Fluida

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>-3°C
Облачно
Температура: -3°C
Усеща се като: -6°C
Вятър: северозапад
Сила: лек полъх, 1.7 m/s

Времето със sinoptik.bg