Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

ВМРО от Града на розите излезе със своя позиция по казуса

vmjГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

ДПС ще има заместник-кмет в Казанлък. Това е неприемливо и не съответства на политическото развитие на общината в последните години. Това се казва в позиция на

Общинския комитет на ВМРО – Българско национално движение в Казанлък, която бе разпространена до медиите.

ВМРО намира случващото се за подмяна на вота на гражданите на Казанлък. Схемите, по които ДПС умножава своето присъствие на политическата карта на Казанлък, региона и страната като цяло, са схеми за зависимост.

Въпросът за недопускането на представители на ДПС до управлението на национално и местно ниво е принципен за ВМРО и засяга самата идея на Организацията за правене на политика.

Политическото назначение на заместник-кмет от ДПС в Казанлък не може да бъде оправдано с експертни аргументи. Ако колегите ни, които управляват общината, приемат политиката като поле за политически необосновано сътрудничество, ние сме на различно мнение, заявяват от ръководството на патриотичната партия в града.

Затова и ВМРО в Казанлък отклони различните предложения за следизборни взаимодействия и представителят на Организацията остава да работи самостоятелно в местния общински съвет. На фона на случващото се в града това е логичното политическо поведение, което отговаря на волята на нашите избиратели, посочват още в позицията от казанлъшката структура.

 

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>21°C
Променлива облачност
Температура: 21°C
Усеща се като: 22°C
Вятър: север
Сила: лек полъх, 2.3 m/s

Времето със sinoptik.bg