Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Младите писатели на кака Валя Димова продължават да печелят заслужени отличия

lauГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Така се случи, че Дядо Коледа донесе много от подаръците за децата от литературния клуб "Светлини сред сенките" при ОДК "Св. Иван Рилски" в началото на Новата година. Още в

първите дни на януари възпитаниците на Валентина Димова бяха зарадвани с отличия от националния конкурс за коледна картичка с пожелание, който беше организиран от Регионална библиотека "Сава Доброплодни" в Сливен. На второ място в първа възрастова група бе класирана Симона Йовчева. Във втора възрастова група Геновева Трифонова също спечели втора награда, а с поощрения са Рая Маркова, Версавия Янкова, Рая Енева, Диан Драгнев, Милла Рачева и Калоян Желев.

И още - от Националния конкурс "Рождество на Спасителя" Рая Маркова и Поля Лалева са с трети награди. А в Международния коледен конкурс "Роди се Дете, Син ни се даде", в оспорвана конкуренция с деца от всички балкански страни наградените светлинки са петима! Всеки един от казанлъшките лауреати е носител на Голямата награда на конкурса или на Специалната награда на организаторите. Това са: Милла Рачева, Поля Лалева, Геновева Трифонова, Лъчезар Йорданов и Кирил Димов. Младите автори продължават работата си по предстоящите конкурси и редакциите на новите си романи.

 

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>20°C
Променлива облачност
Температура: 20°C
Усеща се като: 20°C
Вятър: север
Сила: лек полъх, 2.0 m/s

Времето със sinoptik.bg