Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Първи подгласник стана колегата журналист Атанас Георгиев

vinГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Близо 20 винопроизводители от Казанлъшко, сред тях – спортни деятели, треньори, шефовете на ВК „Казанлък“ и фенове участваха в организирания за поредна година празник на домашното червено вино в спортна зала

„Багира“. Инициатор на събитието е изпълнителният директор на волейболния клуб Деко Григоров. Той бе сред участниците, заедно с президента Васил Аргиров, който осигури и голямата награда на конкурса - буренце с вино.

Компетентно жури определи най-добрия майстор-винар и тази година това е музикантът и актьор Петър Янкулов, участник в нашумялото трио за руски песни „Грамофон“. Петьо е баща на състезателка в тима на момичетата към ВК „Казанлък“. Втори остана учителят, журналист и голям фен на волейбола в Града на розите – Атанас Георгиев. Наско от години прави чудесно вино от специални сортове, зрели в подножието на Сливенския Балкан, но червеният му еликсир отлежава в избата на вилата му в казанлъшкото село Ясеново.  Традиционното съревнование на червени домашни вина в Казанлък се провежда от волейболните фенове за 11-а поредна година.

 

  

 

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>3°C
Предимно облачно
Температура: 3°C
Усеща се като: 2°C
Вятър: североизток
Сила: тих, 1.4 m/s

Времето със sinoptik.bg