Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Помислете как да прославите двете дати онлайн

svetiГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Празничните дати 11. май - ден на Светите братя Кирил и Методий и 24. май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост тази година ще бъдат отбелязани дистанционно с два конкурса към учениците. Първият конкурс е за инициатива за 11. май на казанлъшките училища в електронна среда – празнични уроци, презентации, концерти и други виртуални събития, които възпитават в учениците

родолюбие, духовност, признателност, толерантност, национална принадлежност и гордост. Всяко училище трябва да изпрати на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 12. май, включително, линк към конкретната електронна среда, на която могат да бъдат видени инициативите. Жури от Община Казанлък ще оцени и отличи креативните идеи.

Вторият конкурс е за колективно видео обръщение към гражданите на общината, по случай 24. май. В конкурса могат да участват всички от 1.до 12. клас в три възрастови групи: 1. – 4. клас, 5. – 7. клас и 8. – 12. клас. Времетраенето на видео обръщението не трябва да надхвърля 2 минути. Всеки клас има право да участва с едно обръщение, което да изпрати на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 17. май 2020 г., включително.

 Отличените участници ще получат награди от Община Казанлък, а най-добрите видео обръщения от учениците към казанлъчани ще бъдат публикувани на Фейсбук профила на Общината.

 

 

 

 

   Fluida

   Lema BG

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>15°C
Ясно
Температура: 15°C
Усеща се като: 15°C
Вятър: север
Сила: тих, 1.0 m/s

Времето със sinoptik.bg