Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

Казанлъшката футболна легенда е рекламно лице на кампанията #ВсякоДетеЗаслужава

sgterГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Легендарният футболист от националния, ЦСКА, „Литекс“, „Гренобъл“ и „Розова долина“ Христо Янев рано тази сутрин покори алпийския връх Монблан. “05:54 на върха!!!!”, съобщиха от екипа на Янев, който публикува и снимки и кратко видео от 4810-метровия първенец на Алпите. Заедно с Христо Янев е приятелят му Ману Гайде, известен скиор и планински водач. Двамата изпращат поздрави от Монблан на всички, които ги

подкрепиха. Изкачването на алпийския първенец е първата инициатива от кампанията #ВсякоДетеЗаслужава за изграждането на нов модерен център за деца с аутизъм в София, на която Христо Янев е рекламно лице.

Идеята за изграждането на центъра е на Сдружение „7 истории“, като всеки може да се запознае подробно с нея и да се включи на сайта 7istorii.com. Другите две инициативи включват събирането на фланелки с автографи от много звезди от различни спортове, както и организирането на зрелищен концерт в зала „Арена Армеец“ в края на годината. Христо Янев се надява да събере фланелки с автографи от футболните тимове на Барселона, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Атлетико Мадрид, Вердер, Астън Вила, Селтик. Казанлъшкият спортист е привлякъл като съмишленик на начинанието и световния шампион с тима на Франция Оливие Жиру.

 

   

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>18°C
Предимно слънчево
Температура: 18°C
Усеща се като: 18°C
Вятър: северозапад
Сила: тих, 1.2 m/s

Времето със sinoptik.bg