Гласът на България

Национален новинарски портал

   ГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Споделете ме

С чиста съвест и радостни сърца можем да поздравим Пламен за постижението

ppГЛАСЪТ НА КАЗАНЛЪК

Казанлъшкият фотограф Пламен Петков заслужи отличието ЕFIAP на Световната фото-федерация. FIAP е международна организация за фотоизкуство с над 85 колективни членове – фотографски съюзи от цял свят. Организацията е основана през 1950 г. в Берн (Швейцария) и е под егидата на ЮНЕСКО. Отличието EFIAP (Excellence FIAP) – FIAP за постижения (значка с червен емайл) е втората степен, която се

присъжда на автори, известни с артистичната си работа. И по-конкретно – за да заслужат отличието ЕFIAP творците в областта на фотографията трябва да са участвали успешно в поне 30 международни салона под патронажа на FIAP в поне 20 различни държави. И още - да са получили поне 250 приемания с най-малко 50 различни творби в международни салони под патронажа на FIAP. Третото изискване е да имат минимум 12 различни произведения, всяко от които е получило най-малко едно приемане в „Принт“ салоните под патронажа на FIAP. Високи изисквания, които Пламен Петков е покрил.

Така че, с чиста съвест и радостни сърца можем да поздравим Пламен за постижението и заслуженото признание за неговата артистична работа. Браво, майсторе!

jga

 

 

 

 

 

   

lloonnm

12659614 1036633103064017 1199327596 n

Времето в Казанлък

Казанлък
Казанлък - Температура: <b/>-1°C
Ясно
Температура: -1°C
Усеща се като: -3°C
Вятър: север
Сила: тих, 1.4 m/s

Времето със sinoptik.bg